Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

Likebutter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę ten temat,ponieważ mam pewien problem z grą.

Jeszcze około tydzień temu wszystko działało jak trzeba,więc nie wiem o co może chodzić.

Mianowicie,włączam grę wszystko śmiga lecz problem tkwi w tym,że gdy już wszyscy wybiorą bogów to mi się gra cały czas ładuje.

Wcześniej ładowało się maks. 40 sekund teraz natomiast siedzę z 3 minuty i nic.

Próbuję wyłączać i włączać grę,lecz to nie pomaga.

Dzieje się to na trybie ARENA,ponieważ tam głownie gram i na innych nie sprawdzałem.

Robiłem reinstall gry i nie pomogło.

Mam nadzieję,że pomożecie,ponieważ chcę wrócić do gry. 

Opublikowano

Prawdopodobnie to może być wina internetu lub gra Ci odpala błędy usun wgl smite z Pc i wszystkie powiązane z nim pliki i zainstaluj ponownie bo może jakiś z plików koliduje a druga sprawa sprawc łączność internetu podczas gry.

Opublikowano

Jak już pisałem,próbowałem odinstalować,więc nie wiem czy ma to sens.

Powiem także,że praktyka w dżungli mi odpala a inne tryby nie.

Nie wiem czy to wina internetu,ponieważ jest dość dobry i na laptopie do którego mam dostęp tylko co weekend (brat,studia) działa bardzo dobrze.

Opublikowano

Jak już pisałem,próbowałem odinstalować,więc nie wiem czy ma to sens.

Powiem także,że praktyka w dżungli mi odpala a inne tryby nie.

Nie wiem czy to wina internetu,ponieważ jest dość dobry i na laptopie do którego mam dostęp tylko co weekend (brat,studia) działa bardzo dobrze.

Pisałeś do supportu? Najlepiej to właśnie tam napisać, na pewno otrzymasz pomoc i może.. jakieś gemy jeśli będzie to z ich winy. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...